Huiskamerconcert flamencogitarist JEFF HEIJNE

Als je gitaar en Zuid-Spanje zegt, dan denk je natuurlijk gelijk aan de flamenco! Jeff Heijne leerde op achtjarige leeftijd gitaar spelen en kwam al snel in aanraking met flamencomuziek. Tien jaar later werd hij toegelaten op het Conservatorium van Amsterdam en koos hij Nederlands bekendste flamenco-gitarist Eric Vaarzon Morel als hoofdvakdocent. Nu meer dan acht jaar later is Jeff Heijne inmiddels succesvol afgestudeerd, heeft hij een solo CD gemaakt genaamd Los Sentimientos del Flamenco en een CD presentatie gegeven in de uitverkochte Koorzaal van het concertgebouw.

Jeff treedt op in binnen- en buitenland, zowel solo als met de Pablo Martínez Flamenco Jazz Band, Trio Mañanitas, trompettist Mark Nieuwenhuis en celliste Maya Fridman. Onlangs is ook zijn tweede album gerealiseerd, Reflegos del Alma: weerspiegelingen van de ziel.Het is een gevarieerde CD met percussie, bas, cello en elektrische gitaar waarin hij ervaringen uit zijn jeugd laat voortvloeien in deze opnames. Het laat zien dat hij zoveel meer is dan een flamenco gitarist.

Jeff Heijne laat ons deze zondagmiddag horen welke warme klanken er allemaal in Andalusië te vinden zijn. Maar dat is niet alles, Jeff wordt vergezeld door een heuse flamenco danseres.
Samen gaan ze er een unieke voorstelling van maken die je niet wilt missen!

Praktische info
Wanneer
17-02-19
de deur gaat open om 16 uur
Waar
Na betaling vertellen wij je waar het (huiskamer) optreden in Maasland gaat plaatsvinden.
Entree
Een kaartje kost 10 euro, inclusief koffie of thee vooraf en een drankje na de voorstelling. Kaarten aanvragen gaat via onze website www.liveinmaasland.nl.